• Announcements

    • Zapata

      Abbreviated rules   07/28/2017

      Underdawg did an excellent job of explaining the rules.  Here's the simplified version: Don't insinuate Pedo.  Warning and or timeout for a first offense.  PermaFlick for any subsequent offenses Don't out members.  See above for penalties.  Caveat:  if you have ever used your own real name or personal information here on the forums since, like, ever - it doesn't count and you are fair game. If you see spam posts, report it to the mods.  We do not hang out in every thread 24/7 If you see any of the above, report it to the mods by hitting the Report button in the offending post.   We do not take action for foul language, off-subject content, or abusive behavior unless it escalates to persistent stalking.  There may be times that we might warn someone or flick someone for something particularly egregious.  There is no standard, we will know it when we see it.  If you continually report things that do not fall into rules #1 or 2 above, you may very well get a timeout yourself for annoying the Mods with repeated whining.  Use your best judgement. Warnings, timeouts, suspensions and flicks are arbitrary and capricious.  Deal with it.  Welcome to anarchy.   If you are a newbie, there are unwritten rules to adhere to.  They will be explained to you soon enough.  

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MisterMoon

IP.Board Mobile Theme not working?

9 posts in this topic

I'm trying to get the IP.Board Mobile theme working on my new BB Torch. It worked OK on my old BB Curve, but not so well on the torch. I can get the first page of the forum to show up with the mobile theme, but any other page shows up with the SA forum theme. I just tried it on my PC as well and am getting the same results.

 

SA is so much easier to read on my BB with the mobile theme. Can anyone please offer some advice on how to get it work consistently?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm trying to get the IP.Board Mobile theme working on my new BB Torch. It worked OK on my old BB Curve, but not so well on the torch. I can get the first page of the forum to show up with the mobile theme, but any other page shows up with the SA forum theme. I just tried it on my PC as well and am getting the same results.

 

SA is so much easier to read on my BB with the mobile theme. Can anyone please offer some advice on how to get it work consistently?

Posted about this a while ago, still no answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...crickets...

Don't hold your breath, not much gets sorted since Dawg moved onto a new job.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like the IPboard Mobile skin only works on first page of the forum. It's not working for any other pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like the IPboard Mobile skin only works on first page of the forum. It's not working for any other pages.

and that's the way it will stay I guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In new to SA and I followed a forum link to download the IPB app for iPhone. It doesn't connect at all, just gives a little shake. What gives??

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess we're the only three people who care about this topic...

 

I was going to demand they returned my money then it got awkward.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mobile format seems to work ok on my itouch most of the time. One quirk I find is that search function only works in full web mode....once in full mode it won't go back unless I delete my cookies , regardless if I push the ipmobile button.

 

Never tried the app

Share this post


Link to post
Share on other sites