Jump to content


SQL error locking me out of forums


  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#1 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 20 October 2012 - 12:39 AM

mySQL query error: DELETE FROM ipb_sessions WHERE member_id=23512

is what I get when I click on the forum tab on the front page or type in the address.

For some reason my log in locks me off SA, can't even see the forums as a guest. :blink: I get an SQL error after using my log in once on a computer, sent a message from the f/p to Scot, he isn't seeing any issue on his end, and no one else is complaining, :( maybe someone else has an answer. If I could figure out how to clear it, it wouldn't be as much of an issue. I even tried downloading Chrome and Firefox, one time and down, some kind of supercookie. My wife's log in worked, until I switched to mine, then her computer wont load the forums any more, all I can see is the mythical Front page, I must be in some alternate universe where the front page exists and the forums don't. I'm using someone elses computer now, after I send this, I won't be able to see the forums any more on it. Weird.

#2 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 20 October 2012 - 12:40 AM

Trying to reply to see if It locks up when I change forums, this is only happening with SA.
Was able to post this, but if I go to ga I will be locked out again.

#3 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 21 October 2012 - 01:37 AM

Ok, if I use a proxy server, I can read the forums, can even sign in again, don't know how long or if it will still lock out, weird thing I noticed was that even clicking on my avatar will give you an SQL error, but not lock you out of the forum. Try it. You definitely have something going wrong at your end, once you figure out what it is, maybe slap it on BG?

#4 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 21 October 2012 - 01:45 AM

JK about giving this bug to Gator, it's a real pita. Seems like a proxy server is a work around. Maybe corrupt data in the member files?

#5 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 21 October 2012 - 01:53 AM

Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 's' is marked as crashed and should be repaired in /home/forumss/public_html/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 234


Got this message when I clicked on my avatar in the member list, maybe someone knows what that means, sounds like a pretty specific problem.

#6 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,623 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 21 October 2012 - 03:54 AM

Has the thought ever occurred to you that perhaps God hates people leaving their boats in their front yard?...

#7 mad

mad

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 12,822 posts

Posted 21 October 2012 - 02:55 PM

Has the thought ever occurred to you that perhaps God hates people leaving their boats in their front yard?...

if you're Dawgs replacement, we're doomed :lol:

#8 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 21 October 2012 - 03:19 PM

<p>


Has the thought ever occurred to you that perhaps God hates people leaving their boats in their front yard?...

if you're Dawgs replacement, we're doomed /ip-1/encoded/Oi8vZm9ydW1zLnNhaWxpbmdhbmFyY2h5LmNvbS9wdWJsaWMvc3R5bGVfZW1vdGljb25zL2RlZmF1bHQvbGF1Z2gucG5n


Better than a Cosmopolitan Red Scout. ;)

#9 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 23 October 2012 - 04:46 PM

All better now, thanks. :)

#10 Timo42's sockpuppet

Timo42's sockpuppet

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 347 posts
  • Location:Long Beach, Ca.

Posted 25 October 2012 - 12:28 AM

Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 's' is marked as crashed and should be repaired in/home/forumss/public_html/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 234

This is what I get on Chrome with my real log in. No problem with this sock.

#11 Timo42's sockpuppet

Timo42's sockpuppet

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 347 posts
  • Location:Long Beach, Ca.

Posted 25 October 2012 - 08:33 PM

Knock, knock, Is this thing on? Anybody?

Still messed up, doesn't matter what computer or isp, starting to feel like Fred with these multiple identities and all. :wacko: Sock works fine , no issues at all.

#12 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 26 October 2012 - 04:06 PM



mySQL query error: SELECT m.*, m.member_id as my_member_id,p.*,pp.*,g.*,s.*,ccb.cache_content FROM ipb_members m LEFT JOIN ipb_pfields_content p ON ( p.member_id=m.member_id )
LEFT JOIN ipb_profile_portal pp ON ( pp.pp_member_id=m.member_id )
LEFT JOIN ipb_groups g ON ( g.g_id=m.member_group_id )
LEFT JOIN ipb_sessions s ON ( s.member_id=m.member_id )
LEFT JOIN ipb_content_cache_sigs ccb ON ( ccb.cache_content_id=m.member_id ) WHERE m.member_id=23512

This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.

«Return t



This is what I get when I mouse over my name now.



#13 Ishmael

Ishmael

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9,285 posts
  • Location:Fuctifino

Posted 28 October 2012 - 01:25 AM

Maybe this is connected somehow. I can't get into Cruising Anarchy right now, all I get is a Yahoo page saying it doesn't exist:

Yahoo! - Help
Sorry, the page you requested was not found.

Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination on Yahoo!, try visiting the Yahoo! home page or look through a list of Yahoo!'s online services. Also, you may find what you're looking for if you try searching below.


I'm used to the forums disappearing for a while altogether, but I can get into any other of the SA sites, and I can go through history view and go back into specific topics in CA, I just can't get to the CA index. WTF?

#14 Ishmael

Ishmael

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9,285 posts
  • Location:Fuctifino

Posted 28 October 2012 - 03:43 AM

Fixed now. I dunno.

#15 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 04 December 2012 - 07:58 PM

Testing testing 123

#16 Timo42's sockpuppet

Timo42's sockpuppet

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 347 posts
  • Location:Long Beach, Ca.

Posted 05 December 2012 - 01:12 AM

Testing testing 123


:(
Wasn't the avatar picture.


Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 's' is marked as crashed and should be repaired in /home/forumss/public_html/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 234




SQL Error

#17 Tom Ray

Tom Ray

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 25,662 posts
  • Location:Punta Gorda FL
  • Interests:~~/)/)~~

Posted 23 March 2013 - 12:35 PM

I'm getting that SQL error message pretty frequently and it says to copy the message above and pass it to my host. Except that the box that should contain the "message above" is blank.

#18 Tom Ray

Tom Ray

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 25,662 posts
  • Location:Punta Gorda FL
  • Interests:~~/)/)~~

Posted 23 March 2013 - 12:47 PM

I asked my web guru wife about the error message. Her reply:

It's not a problem with YOUR SQL server. It's a problem with Sailing Anarchy's SQL server.

Either the SQL server keeps going down, or there's some sort of database connection problem, or their hosting company keeps screwing something up. Could be the site's simply getting too busy for its SQL server to keep up with, or if they're on shared hosting it could be an entirely separate, unrelated site that keeps bringing down the server.



#19 mad

mad

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 12,822 posts

Posted 23 March 2013 - 01:35 PM

Getting the same as well at times, I use the time to get on with some work.

#20 B.J. Porter

B.J. Porter

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 28,889 posts
  • Location:On my boat, somewhere...
  • Interests:Hallberg-Rassy 53 "Evenstar"

Posted 23 March 2013 - 04:10 PM

I asked my web guru wife about the error message. Her reply:

It's not a problem with YOUR SQL server. It's a problem with Sailing Anarchy's SQL server.

Either the SQL server keeps going down, or there's some sort of database connection problem, or their hosting company keeps screwing something up. Could be the site's simply getting too busy for its SQL server to keep up with, or if they're on shared hosting it could be an entirely separate, unrelated site that keeps bringing down the server.


Seems to be happening every morning around 0830 EST or so.

I know Scot's been in touch with the propeller heads at the hosting company, they can't seem to replicate it but suspect that's because the only way you CAN is to try and access the boards around 0815-0845 EST. So they need to set an alarm and try it.

May well be something like a batch job/backup/etc. that either consumes system resources OR locks things in the database when it happens.

#21 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,623 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 23 March 2013 - 04:13 PM

I got it once earlier in the week (for twenty-ish minutes), and then today at 0530 PDT on both the lappy and the EyeFone (same IP addy) for about 15.

I blame that fuker in Crawford......

#22 B.J. Porter

B.J. Porter

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 28,889 posts
  • Location:On my boat, somewhere...
  • Interests:Hallberg-Rassy 53 "Evenstar"

Posted 23 March 2013 - 08:25 PM

I got it once earlier in the week (for twenty-ish minutes), and then today at 0530 PDT on both the lappy and the EyeFone (same IP addy) for about 15.

I blame that fuker in Crawford......


That would be at about 0830 EST.

Or technically Atlantic Time, where I am sitting.

#23 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,623 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 23 March 2013 - 11:31 PM


I got it once earlier in the week (for twenty-ish minutes), and then today at 0530 PDT on both the lappy and the EyeFone (same IP addy) for about 15.

I blame that fuker in Crawford......


That would be at about 0830 EST.

Or technically Atlantic Time, where I am sitting.


IST?













(Island Slacker Time?)....

#24 mad

mad

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 12,822 posts

Posted 24 March 2013 - 12:36 PM

Just happened again.

#25 Innocent Bystander

Innocent Bystander

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6,387 posts
  • Location:Lower Southern MD

Posted 24 March 2013 - 12:56 PM

Yep. Pretty routinely around 0830 EDT. Seeing it from multiple computers and servers. I just go away for 10-15 minutes and its back. Seems when it comes up the boats is uber slow for a few minutes while other forums, pages are still fast so not my connection.

Goes with the eternal "saving post" when trying to post. Last "upgrade" wasn't.

#26 B.J. Porter

B.J. Porter

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 28,889 posts
  • Location:On my boat, somewhere...
  • Interests:Hallberg-Rassy 53 "Evenstar"

Posted 24 March 2013 - 01:19 PM

Yep. Pretty routinely around 0830 EDT. Seeing it from multiple computers and servers. I just go away for 10-15 minutes and its back. Seems when it comes up the boats is uber slow for a few minutes while other forums, pages are still fast so not my connection.

Goes with the eternal "saving post" when trying to post. Last "upgrade" wasn't.


I'm guessing there is something running - a backup or system event, which has not reached completion at this time. If it's hosted in California, that's still oh-dark-thirty there and not a bad time for system events...but it's too late for the East Coast.

I've not seen it earlier than 0830 EST, but I've not always looked.

#27 Tom Ray

Tom Ray

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 25,662 posts
  • Location:Punta Gorda FL
  • Interests:~~/)/)~~

Posted 25 March 2013 - 01:23 PM

BJ, it happened again this morning before I read this post and I did not note the time, but it was probably in the window of time you noted above.

I just looked at the time that I sent the email about it to my wife and it was 8:30 am. That was within minutes after it happened on 3/23/13.

#28 Timo42's sockpuppet

Timo42's sockpuppet

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 347 posts
  • Location:Long Beach, Ca.

Posted 25 March 2013 - 01:41 PM

It still locks up with the sql error any time I try to log in as Timo42 at home, If they want to duplicate the problem, all they have to do is click on the avatar pic in this thread. I got a feeling that I'm not the only one with the issue, but the other ones it has happened to just have gone away rather than bother with it.This isn't rocket surgery... :rolleyes:

#29 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,623 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 25 March 2013 - 05:09 PM

Happened again yesterday at 0530-ish. But didn't see it this morning at 0615....

#30 B.J. Porter

B.J. Porter

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 28,889 posts
  • Location:On my boat, somewhere...
  • Interests:Hallberg-Rassy 53 "Evenstar"

Posted 25 March 2013 - 08:06 PM

Happened again yesterday at 0530-ish. But didn't see it this morning at 0615....


If it's any consolation, I am also getting a MS SQL Server error for Maxsea, right before it pukes.

#31 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,623 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 25 March 2013 - 10:30 PM


Happened again yesterday at 0530-ish. But didn't see it this morning at 0615....


If it's any consolation, I am also getting a MS SQL Server error for Maxsea, right before it pukes.


Hmmm, was just out for at least 15 minutes just now. 1515---1530 PDT.

Odd, innit?....

#32 Tom Ray

Tom Ray

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 25,662 posts
  • Location:Punta Gorda FL
  • Interests:~~/)/)~~

Posted 25 March 2013 - 10:38 PM

Note the time (in the upper right corner) on this screen shot:

Posted Image

#33 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,623 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 25 March 2013 - 10:46 PM

Note the time (in the upper right corner) on this screen shot:

Posted Image


Yup, that's the one that I get----and when you hit Return To Index......it doesn't....

#34 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 26 March 2013 - 01:36 AM

Trying this one out again, lets see how long till it locks up.

#35 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 26 March 2013 - 01:38 AM

Still good, my avatar isn't locking up...yet

#36 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 26 March 2013 - 01:40 AM

Still working on IE, was on Chrome before...

Will try it at home.

#37 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 26 March 2013 - 03:02 AM

Maybe it's fixed?

#38 mad

mad

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 12,822 posts

Posted 26 March 2013 - 06:48 AM

No, happened again last night, 10pm

#39 B.J. Porter

B.J. Porter

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 28,889 posts
  • Location:On my boat, somewhere...
  • Interests:Hallberg-Rassy 53 "Evenstar"

Posted 26 March 2013 - 11:47 AM

No, happened again last night, 10pm

What time zone?

#40 atefooterz

atefooterz

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,832 posts
  • Location:Aus 2154
  • Interests:many

Posted 26 March 2013 - 12:43 PM

When threads get over 100 pages & are full of huge file size pics, the board goes screwey.

#41 Tom Ray

Tom Ray

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 25,662 posts
  • Location:Punta Gorda FL
  • Interests:~~/)/)~~

Posted 26 March 2013 - 12:59 PM

BJ, I think mad is in England.

atefooterz, I haven't noticed any particular problem with the Cruising Anarchy Sliver thread, which is nearing 5k replies and has lots of pics. The problem here seems to affect all forums, all threads.

#42 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 26 March 2013 - 01:12 PM

Well the forums were down completely here last night for a couple of hours, but this log in hasn't locked up. :)

#43 Slick470

Slick470

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 952 posts
  • Location:Virginia

Posted 26 March 2013 - 01:39 PM

I had one on my phone last night around 6pm EST. Message was something like "SQL error. This error is not on the boards but on your end" there were more words but it was something like that. The other websites I tried, including other forums worked fine. By the time I tried it on my computer around 7pm EST, things were back working.

#44 Tom Ray

Tom Ray

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 25,662 posts
  • Location:Punta Gorda FL
  • Interests:~~/)/)~~

Posted 26 March 2013 - 02:17 PM

Slick, my wife explained that error message to me. It's saying that the problem is not with the IP Board software, but with Sailing Anarchy's servers. So not really "your end" but not the software either. BJ said that SA's hosting company is working on trying to figure it out.

#45 Slick470

Slick470

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 952 posts
  • Location:Virginia

Posted 26 March 2013 - 02:28 PM

Thanks Tom. First I'd seen that error, but I remembered this thread popping up in the new content feed so I thought I'd pile on.

Good to know it's being looked into. I'd sure hate to be stuck doing something productive...

#46 B.J. Porter

B.J. Porter

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 28,889 posts
  • Location:On my boat, somewhere...
  • Interests:Hallberg-Rassy 53 "Evenstar"

Posted 26 March 2013 - 02:40 PM

Slick, my wife explained that error message to me. It's saying that the problem is not with the IP Board software, but with Sailing Anarchy's servers. So not really "your end" but not the software either. BJ said that SA's hosting company is working on trying to figure it out.


Specifically, it's not SA's servers, but rather the Database server.

All the posts, user data, etc. are stored in a large relational database on MySQL, a type of relational database server. The board runs on a Web Server, those pages use a scripting language to make requests of the database, the database sends back the data to the web site that makes it pretty for your browser. These two servers can (and should, on a busy site) be located on two physically different pieces of server hardware.

So when you click the link on a thread, instead of it loading a web page of static text, the database returns all the content and the page is built on the fly.

What is happening is that the BBS Software is asking the SQL Database for things, and the SQL database is intermittently hurking up a hairball instead of returning the requested data.

The question is WHAT is making the SQL Database choke. It could be something as simple as too much demand on the database server, or a process or query that locks part of the database temporarily, blocking requests against it until the lock is released. Some system functions (e.g. re-building table indices to increase performance, some sort of backup utilities) can cause those sorts of locking on a whole table or large chunks of it. Also badly written database code can do it, but most modern SQL databases are smart enough to manage "deadlocks" and kill them even if developers are too sloppy too - and that shouldn't happen at the same time every day.

The largest trick here, since this is intermittent and not consistently reproduce-able, is to get the tech support propellerheads to actually witness the problem so they can take a look under the hood to see what else is running.

#47 Timo42

Timo42

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,799 posts
  • Location:Marina del Rey, Ca

Posted 26 March 2013 - 06:14 PM

They must have fixed something, I'm not crashing. :ph34r: :)

#48 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,623 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 27 March 2013 - 12:58 PM

They must have fixed something, I'm not crashing. :ph34r: :)


You've been re-in-carnationed. WFD....


























Posted Image

#49 mad

mad

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 12,822 posts

Posted 27 March 2013 - 01:10 PM


No, happened again last night, 10pm

What time zone?

GMT

#50 DRIFTW00D

DRIFTW00D

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,247 posts
  • Location:Blue Water Area Great Lakes

Posted 28 March 2013 - 04:30 AM

Note the time (in the upper right corner) on this screen shot:

Posted Image


+1 Seeing that often. Today early am after sunup. I just go some place else on the web and check back later. Been seeing it for a while. Next time Ill check if its 0830 Eastern daylight time..



#51 DA-WOODY

DA-WOODY

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 24,950 posts
  • Location:I'm in Sunny..-. Warm..& ..Dry San Diego . and your not :-)
  • Interests:Prime + 1 3/4

    COUGARS COUGARS & More COUGARS

Posted 01 April 2013 - 05:25 AM

Warning: mysqli_query(Bull Gaytor) [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 's' is marked as crashed and should be repaired in/home/forumss/public_html/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 234

This is what I get on Chrome with my real log in. No problem with this sock.


????????????????? :o

#52 bowman81

bowman81

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 891 posts
  • Location:Australia
  • Interests:Beer, tits, boats, pussy, boats, tits

Posted 09 April 2013 - 12:54 PM

I remember this happening with one of the older versions, turned out the time was associated with a backup operation.  I've seen it a few times, recently, but goes away quick enough so have never bothered complaining....



#53 DRIFTW00D

DRIFTW00D

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,247 posts
  • Location:Blue Water Area Great Lakes

Posted 14 August 2013 - 12:47 PM

SQL Error
An error occured with the SQL server:

 

This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.

← Return to the index






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users