Jump to content


Media Embedding - Failures


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 Left Hook

Left Hook

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,211 posts

Posted 04 December 2012 - 07:56 PM

Having trouble embedding youtube videos using the bbc for media or youtube.

Ex: Trying to post this video using the media tags gives us just a link



#2 JBSF

JBSF

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 30,865 posts
  • Interests:Racing, diving, cycling, flying, pussy, shooting and any other action sports.

Posted 25 May 2013 - 03:28 PM

What was the final solution?  I'm not able to embed youtube vids either.  Just a link....



#3 Life Buoy 15

Life Buoy 15

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,223 posts
  • Location:The great southern land

Posted 26 May 2013 - 06:11 AM

I would like to know how to do this too jeff! Was easy before the new format. I have just been cutting and pasteing the URL and sometimes it just embeds all by itself! Could the mods also stop woody from doing it at all. or at least maybe just limit him to 50 vids each day. Fuck!

#4 DA-WOODY

DA-WOODY

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 24,971 posts
  • Location:I'm in Sunny..-. Warm..& ..Dry San Diego . and your not :-)
  • Interests:Prime + 1 3/4

    COUGARS COUGARS & More COUGARS

Posted 26 May 2013 - 05:21 PM

I would like to know how to do this too jeff! Was easy before the new format. I have just been cutting and pasteing the URL and sometimes it just embeds all by itself! Could the mods also stop woody from doing it at all. or at least maybe just limit him to 50 vids each day. Fuck!

 

 

while your in the FAQ isle anyway

 

look for the Ignore feature section

 

 

Hay watch this there talkin about you = the 87% :o



#5 DRIFTW00D

DRIFTW00D

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,251 posts
  • Location:Blue Water Area Great Lakes

Posted 28 May 2013 - 06:30 PM

BUG!!  I was just pasting the media URL in a post. that would work some times .

 

 

Here is an even  better one:
 
http://www.youtube.c...h?v=qvWBqKjCTSU
 
 
edit: how do you embed the videos??

 


Ive been typing media bracketed  pasting  the url page the videos on  or the copy of the source url then /media bracketed 

 

 

 

 Click Quote on this post below to see what it looks like.  On the posting tool bar the first icon will switch to http. click it to see what your machine sees.

 

 



#6 JBSF

JBSF

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 30,865 posts
  • Interests:Racing, diving, cycling, flying, pussy, shooting and any other action sports.

Posted 30 May 2013 - 01:45 PM

BUG!!  I was just pasting the media URL in a post. that would work some times .

 

 

Here is an even  better one:
 
http://www.youtube.c...h?v=qvWBqKjCTSU
 
 
edit: how do you embed the videos??

 


Ive been typing media bracketed  pasting  the url page the videos on  or the copy of the source url then /media bracketed 

 

 

 

 Click Quote on this post below to see what it looks like.  On the posting tool bar the first icon will switch to http. click it to see what your machine sees.

 

 

 

Thanks.  But that's annoying that you have to do it manually.  I thought there was a media button but it seems to be missing.



#7 hobot

hobot

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9,660 posts
  • Location:Riggers Hollow Archipelago, Wa. USA

Posted 08 June 2013 - 08:01 AM

total pain in the ass, the hassle makes it not worth it.



#8 mad

mad

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 12,856 posts

Posted 08 June 2013 - 08:32 AM

If Scot had paid Dawg, it would've been fixed by now.

#9 Sol Rosenberg

Sol Rosenberg

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 51,118 posts
  • Location:Earth

Posted 12 June 2013 - 01:44 AM

I just put the youtube link inside the following brackets:

 



#10 R Booth

R Booth

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38,725 posts
  • Location:Just out of eyesight....
  • Interests:Postponing my funeral 'til tomorrow....

Posted 13 June 2013 - 12:31 AM

I'm trying to c & p a news story that has just one picture but maybe 8 or nine of those phrases that are in blue (external link thingys?). But the fuking site says that I'm trying to post more pics than I'm allowed.

 

Jfc, please fix this shit---it's beyond annoying and it's screwing with my moblow....



#11 hobot

hobot

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9,660 posts
  • Location:Riggers Hollow Archipelago, Wa. USA

Posted 28 September 2013 - 04:04 AM

Still can only post a link....I'd like to say the "search" function led me here, but it didn't.

 

Does Clean ever even look in this section?



#12 Tom Ray

Tom Ray

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 25,743 posts
  • Location:Punta Gorda FL
  • Interests:~~/)/)~~

Posted 28 September 2013 - 10:47 AM

If you just paste a youtube URL, it works, but it has to be a normal, clean URL. The ones at youtu.be don't seem to activate the auto-embedding, nor do ones with a buncha junk on the end of the URL.

 



#13 bowman81

bowman81

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 895 posts
  • Location:Australia
  • Interests:Beer, tits, boats, pussy, boats, tits

Posted 29 September 2013 - 08:05 AM

The button next to the font drop down allows special BBC code, select media and paste link seems to work for me 



#14 chester

chester

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,608 posts

Posted 09 October 2013 - 08:53 PM

 

Thanks!



#15 Dorado

Dorado

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,232 posts

Posted 24 October 2013 - 04:16 AM

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/MKIaS0lh-uo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

shit <_<



#16 atefooterz

atefooterz

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,833 posts
  • Location:Aus 2154
  • Interests:many

Posted 24 October 2013 - 04:37 AM

What is the issue ?



#17 Dorado

Dorado

    Anarchist

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,232 posts

Posted 25 October 2013 - 02:14 AM

What is the issue ?

I don't know

 



#18 JxD

JxD

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Location:Northern Europe
  • Interests:Sailracing and blue water cruising

Posted 01 June 2014 - 09:03 PM

BUG!!  I was just pasting the media URL in a post. that would work some times .

 

 

Here is an even  better one:
 
http://www.youtube.c...h?v=qvWBqKjCTSU
 
 
edit: how do you embed the videos??

 


Ive been typing media bracketed  pasting  the url page the videos on  or the copy of the source url then /media bracketed 

 

 

 

 Click Quote on this post below to see what it looks like.  On the posting tool bar the first icon will switch to http. click it to see what your machine sees.

 

 

 

What is the issue ?

I don't know

 

 

 

Thanks!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users